NEEM ME MEE met Els Heene en Ineke Nijssen - NEEM NU JIJ EN IK

Wees welkom op deze unieke ontmoeting tussen generaties. Breng een (plus)kind, een (plus)ouder of een (plus)(groot)ouder mee, of iemand die al langere tijd door je bloedlijn of levenslijn stroomt. We staan stil bij een aantal intergenerationele thema’s met ruimte voor interactie, spel en plezier. Maar duiken ook in vragen die blootleggen, verbondenheid creëren, soms kunnen confronteren en klein en zachtjes fluisterend kunnen zijn. We willen vanuit een veilige sfeer nieuwsgierig zijn naar elkaars perspectieven. Wat wil je dat de ander van jou weet? Hoe horen jullie bij elkaar en wat maakt die band speciaal? Grijp de unieke kans met vier handen, zodat we op een speelse manier kunnen luisteren naar en leren van elkaar. We eindigen aan Moeder der Moeders: de zee.


Actrice en theatermaakster Marijke Pinoy neemt met een telg uit haar nest ook deel aan deze sessie en dompelt zich samen met het publiek onder in deze immersieve ervaring.


Els Heene is doctor en docent klinische psychologie aan de Universiteit Gent. Ze richtte samen met haar partner Karlo Goethals de vzw Binnenin Beginnen op, met activiteiten op de snijlijn tussen kunst en psychologie. Ze publiceerde het boek Binnenin Beginnen waarin ze een inkijk geeft in haar praktijk.


Ineke Nijssen behaalde haar diploma aan de Toneelacademie Maastricht. Ze speelde onder andere bij Speeltheater Gent, het KIP, Laika en deschonecompanie. Ineke was te zien in verschillende series en speelde in de film Little Black Spiders. De laatste vijf voorstellingen van Kommil Foo kwamen tot stand onder haar regie en ze is gastdocent spel op het RITCS en aan de Toneelacademie Maastricht.


OPGELET: Voor deze voorstelling is het belangrijk om in duo te komen, idealiter twee personen van een andere generatie. Verzeker je dus zeker van twee tickets om ten volle van deze voorstelling te genieten. Grijp deze unieke kans met vier handen en versterk jullie onderlinge band op een verrassende manier.


En meteen al een eerste vraag: stuur ons een streepje muziek door (titel en uitvoerder) dat bij jullie past of voor jullie iets betekent, en wel naar tope@binneninbeginnen.be


TAZ 24
Datum:
03 aug. 2024
Startuur:
19:00
Einduur:
20:15
Prijs:
15
Organisator:
Theater Aan Zee
Locatie:
KAAP
Koning Boudewijnpromenade 10, Oostende