Catherine De Coninck

Spitant en vurig (YA)

3 juli 2024

Dit 2e deel van de Koninkrijk der zonden series zit vol verrassingen, adembenemende momenten, grandeur en moed. De prachtige beeldende omschrijvingen van weelde, kleren, vertrekken en eten triggeren je fantasie tot het boek zich als een film in je geest afspeelt. De spitante haat/liefde verhouding tussen Emilia en Toorn uit deel 1 ontwikkelt zich verder en gaat gepaard met de nodige geheimen, snedige dialogen en vurige liefdesscenes.

In tijden waar alle zekerheden op losse schroeven komen te staan weet Emilia zich sterk te houden en voor zichzelf te vechten. Ik moedigde haar bij het lezen soms bijna luidop en vol enthousiasme aan om haar queeste voort te zetten en ten strijde te trekken.

Ik stel het lezen van het derde deel nog even uit om wat langer van deze reeks te kunnen genieten.

Synopsis

Eén zus. Twee duistere prinsen. Oneindig veel bedrog, met een vleugje wraak... Welkom in het Koninkrijk der Zonden. Nadat ze haar ziel heeft verkocht om koningin van de Verdorvenen te worden reist Emilia naar de Zeven Cirkels met de charmante prins van Toorn, waar ze kennismaakt met een verleidelijke wereld vol duisternis en illusie. Ze belooft zichzelf het hoofd koel te houden en alles op alles te zetten om haar geliefde zus Vittoria te wreken... Zelfs als dat betekent dat ze het aanzoek van de prins van Trots, de koning der demonen, zal moeten accepteren.

Catherine De Coninck

De prins van trots
Titel:
De prins van trots
Auteur:
Kerri Maniscalo
# pagina's:
411
Genre:
Romans,
Fantasy
Uitgeverij:
Boekerij
ISBN:
9789022597866
Materiaal:
boek
Aanbevolen voor:
Betoverend,
Kleurrijk,
Meeslepend

Gerelateerde leestips