Hilde Juchtmans
Leestip van Hilde Juchtmans
Lezen is meevliegen met de personages van het boek om zo te fantaseren en te reizen in jouw hoofd.

Hoe breng ik mijn team in extase om een topteam te creëren?

9 mei 2024

Bene Bailleul is een echte expert in het begeleiden van leidinggevenden en hun team. Hierover schreef hij al het boek : "Leiddinggeven met IMPACT: Haal nu écht het beste uit jezelf en jouw team als ervaringsdeskundige en coach voor de leidinggevende" Hierin werd uitgelicht hoe de teamleider zijn team tot een flow kan bewegen, om met zijn team uit te blinken.

In zijn nieuwste boek richt Bene zich tot alle teamleden om samen in 10 stappen tot een topteam uit te groeien.

De volgorde van zijn boeken is een interessante en logische volgorde, want je moet eerst goed in je vel zitten als leider voor je oog kan hebben voor de zichtbare en verborgen teamtalenten van elk teamlid.

Dit nieuwe boek is een echt leer- en doeboek waarin Bene een antwoord wil bieden op "Hoe maak ik van mijn team een topteam? in 10 eenvoudig stappen.

Hij geeft eerst per stap een verstaanbare, theoretische achtergrond, gevolgd door een praktijkvoorbeeld en op het einde van elke stap geeft hij een opdracht aan het team.

Dit tweede geesteskind van Bene is ook een "must" voor elk team dat wil uitblinken in mens-zijn. Hij legt de nadruk op het professionele en het menselijke aspect van een team in samenwerkende verbinding. Binnen deze verbinding is onder andere een goede, warme communicatie van groot belang. Een team staat of valt door de mate van verbinding met elkaar.

Hilde Juchtmans
Leestip van Hilde Juchtmans
Lezen is meevliegen met de personages van het boek om zo te fantaseren en te reizen in jouw hoofd.

Titel:
In 10 stappen een topteam : Bouw met je hele team aan jouw sterkste team ooit.
Auteur:
Bene Bailleul
# pagina's:
100
Aanbevolen voor:
Hartverwarmend,
Verrassend

Gerelateerde leestips