Hilde Juchtmans
Leestip van Hilde Juchtmans
Lezen is meevliegen met de personages van het boek om zo te fantaseren en te reizen in jouw hoofd.

Een verborgen geheim

6 juli 2024

Op de dag dat Jess' moeder wordt begraven ontdekt Jess 17 jaar na haar pijnlijke breuk met de man van haar kind, Joe, een doos vol kaarten en brieven op haar moeders zolder. Hierdoor komt ze achter een verborgen geheim in verband met het vertrek van Joe.

De brieven en kaarten zetten Jess leven op zijn kop. Ze wordt zeer onrustig over het lot van Joe en haar diepe liefde, die ze nog steeds voor hem voelt. Ze besluit dan ook samen met haar twee beste vrienden, Michael en Belinda, via de vervaagde poststempels Joe op te sporen. Tijdens deze reis ontdekt Jess veel over zichzelf en Joe, haar grote, verloren liefde.

De roman is een echt, ontspannen liefdesverhaal met een onverwachts plot.

Ik werd volledig opgezogen in het boek door de wijze waarop de schrijfster haar hoofdpersonage, Jess, opzoek laat gaan naar haar verloren liefde, Joe.
Ik vond dit boek ook hilarisch en emotioneel tegelijk door de manier waarop de reis is beschrijven van Jess en haar twee beste vrienden met Joe als rode draad.

Deze roman is een echte aanrader voor wie thuis blijft in de vakantie. Het neemt je vanuit je tuin, je woonkamer, je keuken,... mee op een grote reis van het ene continent naar het andere. Hun reis begint in Ierland en eindigt in de wereldmiljoenen stad, New York.

Synopsis

Zeventien jaar nadat de liefde van haar leven en de vader van haar kind haar verlaten heeft, ontdekt een vrouw een doos met kaarten en brieven waaruit blijkt dat de waarheid over zijn vertrek altijd voor haar verborgen is gehouden.

Hilde Juchtmans
Leestip van Hilde Juchtmans
Lezen is meevliegen met de personages van het boek om zo te fantaseren en te reizen in jouw hoofd.

Ooit, misschien
Titel:
Ooit, misschien
Auteur:
Debbie Johnson
# pagina's:
359
Uitgeverij:
Boekerij
ISBN:
9789022596036
Materiaal:
Boek
Aanbevolen voor:
Aangrijpend,
Hilarisch

Gerelateerde leestips