Ulrike Maenhoudt
Leestip van Ulrike Maenhoudt
"You know you've read a good book when you turn the last page and feel a little as if you've lost a friend" ~ Paul Sweeney

Verplicht leesvoer voor alle California Dreamers

27 mei 2024

Ik leerde Jenkins Reid kennen door de televisieserie 'Daisy Jones & The Six' (ook een ongelooflijke aanrader voor alle fans van Laurel Canyon en Fleetwood Mac!), die gebaseerd is op haar gelijknamige roman, en heb ondertussen al haar boeken gelezen.

Malibu Rising (de originele titel, ik las het boek in het Engels) is een verhaal over één onvergetelijke nacht in het leven van vier zussen en broers: een jaarlijks feest in de strandvilla van de succesvolste van de vier dat volledig uit de hand loopt, de nacht dat ze elk moeten kiezen wat ze zullen meenemen van de mensen die hen gemaakt hebben, en wat ze zullen achterlaten.
De hoofdstukken flitsen telkens van heden naar verleden, en gaandeweg kom je te weten wat de relaties zijn tussen de hoofd- en nevenpersonages, en de ogenschijnlijke 'figuranten'.
In elk verhaal van Taylor Jenkins Reid wordt ook altijd op één of andere manier verwezen naar een personage of gebeurtenis in één van haar andere boeken, hoewel ze ogenschijnlijk niks met elkaar te maken hebben en zich telkens in een ander decennium afspelen.

Synopsis

Tijdens een dramatische nacht in het leven van een beroemd gezin komt ieder gezinslid voor een keuze te staan met gevolgen voor hen allemaal.

Ulrike Maenhoudt
Leestip van Ulrike Maenhoudt
"You know you've read a good book when you turn the last page and feel a little as if you've lost a friend" ~ Paul Sweeney

Het feest van de eeuw
Titel:
Het feest van de eeuw
Auteur:
Taylor Jenkins Reid
# pagina's:
388 p.
Genre:
Romans
Uitgeverij:
Ambo|Anthos
ISBN:
9789026354885
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Broers en zussen, Kinderen van bekende ouders, Familie, Jetset, Verenigde Staten ; 1980-1990, Los Angeles
Aanbevolen voor:
Bitterzoet,
Dromerig,
Kleurrijk

Gerelateerde leestips